woensdag 22 april 2009

Bekerwedstrijd CSW thuis 5-1

Tegen CSW voor de beker. Twee keer gewonnen in de competitie geeft verder geen garanties bij een bekerwedstrijd. Zeker niet als zij voor een avondwedstrijd op volle oorlogssterkte kunnen aantreden. En bij ons de nodige geblesseerden, want naast Danielle en Misbah zit Tosca met een knieblessure en een zieke Diana thuis. Top dat Ranja wilde keepen en met een uitgekiende opstelling werd er sterk begonnen. Via Franca en Lilian scoorde Fresia al na 2 minuten. Na een eigen doelpunt en een goal van Lilian stond het na 10 minuten 3-0. Wat een weelde. Een beetje geflatteerd want er waren goede kansen voor CSW waaronder 2 ballen op de lat. Ranja hield lang de nul tot het eind van de eerste helft. Deborah scoorde mooi met een boogbal en CSW maakte voor rust 4-1. In de 2e helft was het overwicht voor FC Almere met een meevoetballende keepende Deborah en scoorde Esther prachtig met links. Michelle viel in in de 2e helft en hielp ons naar een mooie 5-1 overwinning. Goed gedaan, halve finale beker.
`Oma` was jarig en trakteerde op appeltaart, gefeliciteerd en nog vele jaren langs het voetbalveld.