zaterdag 4 april 2009

Houten MA1 thuis 10-1

In de voorbespreking werd duidelijk dat we nog maar een uitwedstrijd hoeven te spelen en dat is op 25 april tegen Waterwijk. Vandaag konden we bij winst op 1 punt achterstand komen, dus spannend zal het blijven te meer daar Waterwijk ook nog naar Sporting `70 uit moet.
Misbah, Tosca en Sari zitten met kleine blessures en waren niet inzetbaar, maar wel aanwezig net als Danielle.
Na de wonderlijke pechvolle wedstrijd vorige week keek ieder uit naar de wedstrijd van vandaag. Het antwoord kwam duidelijk en snel. Met goede combinaties werd Houten al gauw zoek gespeeld en stonden wij na 20 minuten met 4-0 voor. In de 3e minuut was het al raak, strakke voorzet van Esther op het hoofd van Deborah. En kort daarna omspeelde Fresia de keepster na een mooie steekpas. Fresia had gewisseld met Lilian die midmid ging spelen en dat pakte goed uit met de snelheid van Fresia en de spelverdeling van Lilian. Fresia zou nog 3 keer scoren. Deborah scoorde ook nog 3 keer waarvan een keer uit een penalty. En Franca scoorde 2 keer, zodat het totaal op 10 kwam. Dan waren er ook nog verschillende ballen op de lat en paal. De ouders kregen vandaag heel wat mooi voetbal te zien. Diana keepte een goede wedstrijd, maar werd een keer gepasseerd, nadat zij naar de grond ging en slim omspeeld werd. Zij begint haar draai te vinden en wordt steeds dominanter bij terugspelen en uitschieten.
Er was geen `woman of the match`, vandaag echt een teamprestatie.

Een strakke voorzet die net werd gemist door......
Compliment van het publiek, Daan en Jan.
Enkele ouders van tegenpartij vond dat Houten tegen "de kampioen" heeft gespeeld.
Na de wedstrijd werd een groepsfoto gemaakt in vol tenue voor onze sponsor Atif van MRC.