zaterdag 7 maart 2009

VVIJ thuis 5-0

Jan begon met wijze woorden over te laat komen (Daan was dit keer te laat) en netjes afmelden voor de training waarna een verrassing wachtte in de kleedkamer. Nieuwe trainingspakken en petten van onze sponsor MRC klusbedrijf hingen klaar. Helemaal top.
Na het gelijkspel in de laatste minuut vorige week tegen Soest wilden de meiden aanvallend starten. Deborah stond op doel vanwege een dijbeen blessure, zodat Fresia lekker kon voetballen. Met wind tegen en 11 meiden van VVIJ voor de goal was het niet gemakkelijk scoren. 0-0 bij rust. In de 2e helft wat omzettingen. Tosca foutloos op goal en Deborah in de punt van de aanval. Dit resulteerde al na 5 minuten in een mooie boogbal van Deborah over de keeper. Er werd beter gecombineerd en scherper geschoten. Danielle als linkspoot op rechts trok naar binnen en schoot hard onderkant lat binnen. Franca deed hetzelfde op links, naar binnen en hard scoren. Daarna nog twee mooie treffers van Deborah en Sari en de eindstand werd 5-0. Dik verdiend, goede 2e helft en goede generale voor de lastigere wedstrijd volgende week thuis tegen CSW.