zaterdag 14 maart 2009

Thuis tegen CSW MA1 2-1

Een geduchte tegenstander, dat wisten we van de vorige wedstrijd. Net aan gewonnen. Serieuze voorbespreking dus, Jan wilde iedereen scherp hebben voor de wedstrijd. Twee wissels, want Deborah was verhinderd. Lilian in de spits, dat is haar wel toevertrouwd. En…..als verrassing was daar Diana, zij wil graag weer bij ons keepen en Fresia de gelegenheid geven om weer te spelen. Alleen vandaag nog niet.
Bekeken door een KNVB-scout en aangemoedigd onder andere door Zerelda, Anieke en Jaleesa werd er meteen druk gezet. Dit leidde al snel tot een 1-0 voorsprong door een mooi boogbal doelpunt van Sari. En voor rust nog een knappe goal van Lilian vanaf rechts ingeschoten na een voorzet van Abigail. Helaas viel Misbah uit met een enkel blessure, net als in de uitwedstrijd tegen CSW, domme pech.
De tweede helft was minder, het begon te regenen, CSW verdedigde goed en kreeg zelfs de gelegenheid te scoren vanuit een corner. Er waren nog een paar mogelijkheden te scoren voor ons zoals de prachtige corner van Sari en net naast gekopt door Franca. En de poeier van Esther op de vuisten van de keeper vlak voor tijd.
Wel terechte winst tegen een dapper verdedigend CSW, uitgedund en aangesterkt met B-meisjes.
Misbah, sterkte met het herstel van je enkel.
Volgende week 14.30 uur thuis tegen `t Gooi.