zaterdag 21 maart 2009

Bekerwedstrijd tegen `t Gooi 6-3 na verlenging

Wat zo zonnig en vriendelijk begon eindigde in een gestaakte wedstrijd en wat veel erger is een ernstige knieblessure van Danielle. Aan het begin van de 2e helft kwam zij verkeerd neer en hoorde wat knappen, zij wist zelf meteen dat het foute boel was, dezelfde knie, zij vreest voor haar kruisband. Met de brancard van het veld, gespalkt en gekoeld naar de Spoedpost. Wij hopen allemaal dat het mee zal vallen en leven met je mee.
Het begon vriendelijk, `t Gooi speelde goed, maar kon niet voorkomen dat wij op 1-0 kwamen in de 14e minuut, gescoord door Deborah. Diana stond voor het eerst weer op doel, keepte een puike wedstrijd, maar moest de 1-1 incasseren voor rust. Na het uitvallen van Danielle aan het begin van de 2e helft waren we een tijdlang ontdaan en kwamen we op 1-2 achter. En toen kwam het beste weer boven. 2-2 in de 88e minuut door Franca. Verlenging, want het was een bekerwedstrijd. In het eerste kwartier van de verlenging 5 doelpunten. 6-3 na doelpunten van Franca (2), Sari en Deborah. En een tegengoal mede door de kramp van Sherisa. Het geeft wel aan hoe hard zij gewerkt heeft.
Daarna moest de scheidsrechter de wedstrijd staken vanwege voortdurend commentaar van `t Gooi publiek. Jammer. Wel echt een bekerwedstrijd met veel strijd en veel doelpunten. Geplaatst voor de halve finale.
Ranja`s zusjes zorgden nog voor veel vrolijke nootjes en een dankkusje voor Jan.