zaterdag 6 december 2008

't Gooi uit 3-6

Op de klok te zien half elf verzamelen. Met Misbah afgesproken toch nog even door Arie laten tapen. Van de Fysio mocht ze 10 minuten voetballen. Het werden 22 minuten zonder pijn.

De eerste helft tegen de zon in voetballen was Fresia's keuze niet. De ene aanval was nog mooier dan de ander, maar de bal ging er niet in.

De keeper zo groot als van de Sar grabbelde veel ballen weg. Franca dacht dan maar scherp, in de 25e min. via de binnenkant paal 0-1.

Hoekschop voor 't Gooi, dat was de eerste keer dat ze voor doel stonden. Eerlijk is eerlijk een prachtig kopbal 1-1. In de 30e min. een schitterende voorzet van Deborah waardoor Lilian, ja ja Lilian de bal inknikte 1-2. Echt tikkie takkie voetbal met Franca, Deborah in korte combinaties met Lilian waardoor Esther in de 35e minuut scoorde 1-3. Een crospas van Danielle op Sari 1x raken naar Deborah (kruiste met Lilian). Deborah uit een onmogelijke hoek een boogbal in de verre hoek. Prachtig om te zien, dus schreeuwde Jan een keer 1-4. Tja als de meiden dan toch op dreef zijn in de zoveelste aanval schiet Deborah de 1-5 binnen.

Toen ging de telefoon, Abigail aan de lijn ik vertelde over de stand en dat de wedstrijd aan haar is opgedragen.

Tweede helft met de zon in de rug werd ietwat terughoudend gespeeld. De schoten van ons op doel van de tegenpartij waren niet meer te tellen. In de 54e minuut Deborah 1-6.

Waarempel 't Gooi maakte in 57e min. 2-6.
In de 87e min. kregen we toch nog een strafschop tegen. Of dat terecht was ....... Manon vond van niet (wij ook niet hoor!) eindstand 3-6.

De ouders en ik hebben genoten van jullie, dat is een compliment waard. Op de terugweg in de auto werd dan ook terecht gezongen.