zaterdag 20 december 2008

bekerwedstrijd uit bij Maarssen MA1 4-14

De laatste wedstrijd van 2008, voor de beker uit tegen Maarssen MA1. Dit seizoen alles nog gewonnen, hoe zou de kracht van Maarssen zijn? Abigail, Lilian en Esther zijn in de Franse Alpen in heeeeel veeeeel sneeuw aan het snowboarden, dus geen reserves. We begonnen uitstekend, overwicht, maar wel tegen de wind in en er was een klein speelstertje bij Maarssen dat watervlug en balvast was. (zij bleek onder 15 KNVB geselecteerd te zijn) Uitbraak, 1-0 achter. Onze keepster licht visueel gehandicapt met 1 lens en 1 rood oog. Dat zou wat worden. Zij gooide de bal bijna in het gezicht van een tegenspeelster, niet gezien! Het werd het eerste half uur nog knap lastig voetballen en bij rust was het 3-5. In de rust veel praten en we besloten er een wervelende Kerstshow van te maken in de 2e helft. Fantastische combinaties en mooie doelpunten. Een kopdoelpunt van Sari, schitterend van links over de keeper in de bovenhoek door Franca, mooie hakjes van Danielle en Fresia, nadat zij de laatste 20 minuten met Manon gewisseld had op doel. Buitenkant voet van Mishbah. Ga zo maar door, 6 doelpunten van Deborah, 2 van Franca, 3 van Sari en 3 van Mishbah. Uitslag 4-14. Onze supporters wat koud maar verrukt.

Door voor de beker en winterkampioen in de competitie. Geen wedstrijd verloren. Knap gedaan als team. De sfeer is goed en wordt nog beter na het borreltje op zaterdag17 januari, dit keer gastvrij bij Nora thuis. En zoals altijd maken we samen lekker eten. Fotoshow van Daan en ongetwijfeld verrassing van Jan.

Hele prettige feestdagen toegewenst met lekkere flappen en bollen en knallen.

Een goed herstel voor Anieke en tot ziens in 2009.