zondag 12 oktober 2008

VVIJ uit 1-8

Lekker weertje om te voetballen, maar krap in speelsters. Mishba geblesseerd aan de enkel, ingetaped wel meegekomen, maar niet speelfit. Lilian, Esther en Fresia zijn naar Makkum voor een belangrijke landelijke windsurfwedstrijd/happening (Lilian 4e plaats van de ruim 100 surfers en beste meisje). Maar mede dankzij Daan, die Fresia 157 kilometer via de afsluitdijk heen en weer reed om een heldenontvangst te krijgen en het doel te kunnen verdedigen werd het een elftal met keeper. En het was nodig. Na 27 minuten spelen was het nog 1-1. Het had al 0-4 kunnen staan, maar het was toch maar 1-1. Toen werd de weerstand gebroken en liepen wij uit tot 1-4 bij rust. De eindstand werd nog 1-8 met doelpunten van Deborah (3), Sari, Danielle en Franca (3). Zodat we nu naar de tweede plaats geklommen zijn met hetzelfde doelsaldo als Waterwijk, maar 1 wedstrijd minder gespeeld. Dus goed op schema, extra dank aan Daan en Fresia dit keer.

En dank aan Hans voor het kopje koffie voor de grensrechter.

Volgende week thuis tegen `t Gooi, 13.30 uur verzamelen, 14.30 uur spelen. En weet je nog na de bekerwedstrijd tegen `t Gooi MA2, met 3 speelsters van de A1? Ze willen wat rechtzetten!!!