woensdag 8 oktober 2008

Inhaalwedstrijd CSW uit 2-3

Kwart voor zeven verzamelen, acht uur spelen in Wilnis. Helaas kon Manon niet mee wegens een ongelukje. We misten haar als stoere verdediger, want het werd een zwaar bevochten overwinning tegen een fysiek sterk team. We begonnen erg sterk met twee prachtige doelpunten uit snelle aanvallen van Deborah en Franca. Vanuit een hoekschop werd het 1-2 bij rust. De stemming zat er goed in in de kleedkamer, maar toch werd het snel in de tweede helft 2-2. Weergaloos trapte Sari een vrije trap van net buiten de 16 meter vlak onder de lat. Later bleek dat de winnende treffer. Het was spannend, alles uit de kast, kramp en pijn in de spieren, maar het bleef 2-3. Fresia goed gekeept in zo`n moeilijke wedstrijd en Lilian ongrijpbaar op rechts. Helaas raakte Mishbah geblesseerd aan de enkel, te hopen dat ze snel herstelt. Een beetje laat thuis, maar erg goed gedaan allemaal deze inhaalwedstrijd, meiden.