zaterdag 13 september 2008

voor de beker tegen SV `t Gooi MA2 uit: 1-9

De 2e wedstrijd voor de beker tegen de MA2 van `t Gooi uit op het Kininelaantje, randje `s Graveland, stond op het programma. We wisten dat we een maatje te groot zouden zijn, maar wegens belangrijke `verplichtingen` zouden Sari, Nora, Lilian en Esther er niet bij zijn. Diana heeft zich bij Jan afgemeld voor de rest van het seizoen, helaas. Dus je moet altijd maar zien hoe zo`n wedstrijd verloopt, zeker omdat wij wel wisten dat de MA2 zich zou versterken met MA1-speelsters. Dat bleken er 3 te zijn. Fresia heeft haar 1e dag van het windsurfkamp deels opgegeven om er toch bij te kunnen zijn als keepster en Koos was bereid haar nog na te brengen naar Zeeland. Petje af Fresia voor deze keuze.
Met Kimberley uit de MC1 als versterking konden we toch met een elftal in het veld staan. En er werd fantastisch gevoetbald, `t Gooi werd weggetikt, 5-0 in de eerste helft. 3 doelpunten van Deborah, 1 van Franca en 1 van Danielle. Lekker regenweertje, snelle balcirculatie op groenzwart kunstgrasveld. De tweede helft was een tandje minder, met nog mooie doelpunten van Deborah 2, Kimberley en Franca. Plus een lachwekkend tegendoelpunt, wel mooi afgemaakt. Eindstand 1-9. Poulewinnaar en door naar de volgende ronde.
Deborah woman of the match, talent Kimberley ontzettend bedankt voor de sterke invalbeurt en met name voor Fresia en Koos een pluim.
Vanaf nu wordt de tegenstand natuurlijk wat zwaarder, volgende week start de competitie in de hoofdklasse MA thuis om 14.30 uur en we zullen bv de MA1 van SV `t Gooi in de competitie weer tegenkomen. Zij zijn uit op sportieve wraak??
Maar deze twee `oefenbekerwedstrijden` voorspellen veel voetbalplezier en kijkersgenot.
Lekker trainen en tot volgende week, Daan

Geen opmerkingen: