zaterdag 20 september 2008

1e competitiewedstrijd thuis tegen Koedijk MA1 16-0

Lekker zonnetje, team compleet. Eindelijk van start in de MA Hoofdklasse. Eens kijken hoe de krachtsverhoudingen zijn. Voor de wedstrijd kregen we de nieuwe mooie tassen en voor verzorger Daan een nieuwe waterzak en flessen. Onze sponsor, Hr. Atif van MRC, was gekomen dus lekker fel van start. In de 1e minuut werd er meteen gescoord door Franca. Er zouden er nog 7 vallen in de eerste helft. 8-0 was de ruststand. En dan is het lekker doorvoetballen naar een eindstand van 16-0. Sari, Esther, Lilian, Ranja 2, Franca en Deborah 3 en Mishba 4. Er waren veel toeschouwers, ooms en oma`s, die erg hebben genoten.

Na een groepsfoto met de sponsor weer naar huis in de hoop dat de weerstand in deze hoofdklasse toch wat groter zal worden. Volgende week uit naar Wilnis.