zaterdag 6 september 2008

1e bekerwedstrijd tegen Huizen MA1 15-0

1e wedstrijd van de FC Almere MA1 voor de beker tegen Huizen thuis, we stonden met een gehavend team. Diana en Manon afwezig, Tosca net uit het gips, maar niet speelfit. Danielle last van haar been en lies, Ranja in religieuze Ramadansfeer, niet te veel zweten en dorst krijgen. Fresia nog geblesseerd, maar kon gelukkig wel keepen. Voor de wedstrijd de `kaart van Jan` voorgelezen over het voetbalplezier en het onderling coachen tijdens de wedstrijd, de voorbereiding zat wel goed. Tosca, Annieke en Margot kwamen ook kijken. Goed dat jullie gekomen zijn. Het kan erg frustrerend zijn om niet te kunnen voetballen. Petje af.

Huizen kwam slechts met tien man en al gauw bleek dat we niets te duchten hadden van deze meiden. Deborah scoorde een onvervalste hattrick binnen 12 minuten, daarna nog voor rust 2 van Lilian en 2 van Misbah, dus 7-0 bij rust. In de rust kwam de leidster naar me toe en vertelde dat er nog 2 speelsters niet fit waren. Ze overwoog te stoppen. We kwamen overeen 8 tegen 8 door te spelen, want de meesten van ons wilden lekker door voetballen en anders zou het toch maar 7-0 blijven. Het werd nog een leuke 2e helft, nog 2 keer Lilian, Franca, Sari, Nora, Danielle en Esther vonden het net, dus eindstand 15-0.

Dus een beetje rare start, maar leuke doelpunten en lekker zonnetje. Ja Jan, je hebt wel wat gemist.

Dinsdag laatste training van onze interim-trainer Steven, komt allen. Donderdag is Jan er weer.

En Oh ja, de tassen zijn er.

Volgende week uit voor de beker naar `t Gooi, half elf verzamelen, twaalf uur spelen.
De week erop de eerste competitiewedstrijd thuis om 14.30 uur.