zaterdag 8 november 2008

SV Houten uit 1-3

De MA1 van SV Houten wilden wij niet onderschatten, want ook zij wonnen met 3-2 van CSW, waar Waterwijk tegen gelijk speelde. Dus een sterk team. Gelukkig kwam Tosca net op tijd voor we wegreden, ze dacht dat we thuis speelden tegen Waterwijk?? Franca nog even ophalen in Huizen, want Onno moest de WC maken voor de gasten morgen. De allereerste keer dat hij niet bij de wedstrijd was, geloof ik. Twee wissels, dus konden we sterk starten en sterk doorwisselen. Mishbah nog niet wedstrijdfit, maar wel mee met huiswerk. Sari eeeeeerg verkouden en Sharisa, net terug uit Barcelona, begonnen op de bank. Abigail heerste als laatste vrouw, gesteund door Nora als voorstopper, en Manon en Tosca aan haar zijde. Lilian midmid, Esther en Ranja rechts en links. En voorin natuurlijk Franca, Deborah en Danielle.

De eerste helft veel druk, wind mee, veel kansen, maar hij wilde er niet in. Met veel mazzel bleef Houten op 0-0. In de rust las Daan de mail van Han/Maria en Anieke voor met dank voor alle belangstelling en ook onze foto. Met het herstel van Anieke als extra inspiratie begonnen we de tweede helft. Binnen tien minuten 2 mooie doelpunten. Danielle draaide goed weg, kapte toen de tweede uit en schoot hard en hoog over de uitstekende, niet zo grote keeper. Daarna prachtig kopdoelpunt van Deborah na voorzet van Franca. Dik verdiend. Er volgden nog bal op paal en kopbal van Lilian op de lat, maar het duurde nog een tijdje voor het derde doelpunt viel. Deborah kwam vrij voor de keeper, maar behield overzicht en schoof mooi naar Franca, die fraai zacht in kon schuiven. Sari trapte weer een paar hele mooie hoekschoppen. Een missertje van Fresia leidde tot de eindstand van 1-3. Wel nog even schrikken toen Danielle geblesseerd uitviel, maar meer een trap tegen spieren dan de knie gelukkig.

Anieke, sterkte met het herstel van je dikke, paarse, pijnlijke knie.

Volgende week vrij, geen Waterwijk thuis, omdat Almere Haven afgezet is voor de intocht van de enige echte Sinterklaas. Als je naar de stand kijkt staan we na 5 speelronden fier op kop, 2 punten los en dat gaan we proberen zo te houden.

Op 22 november uit naar Soest, spelen om 15.00 uur, verzamelen 13.30 uur.