zaterdag 29 november 2008

RKDES uit 0-6

Met alleen Mishbah nog geblesseerd aan de enkel maar verder compleet reden we naar Kudelstaart. Twee wissels dus. Goeie zin en een goede start. De eerste helft liep als een trein. Twee prachtige kansen voor Lilian net naast en over. Het eerste dooelpunt van Ranja brak de ban, een wonderlijke effectbal over de keeper. Daarna goed doorbreken en voorzet van Esther over rechts, terug via Sari en kopbal van Deborah. Deborah zou nog drie keer scoren en Ranja nog een keer dus 0-6 in de rust. Grensrechter Daan zag dat de verdediging erg geconcentreerd op buitenspel stapte. RKDES kreeg de eerste helft geen enkele kans.

Dus een goede gelegenheid keeper te wisselen, zodat Fresia eens lekker kon spelen. (zie foto`s) Waterwijk had met 5-0 gewonnen, dus konden we aan ons doelsaldo werken. De tweede helft zou echter anders lopen. Na 20 minuten moesten we met zijn tienen verder. `Doorgebroken speelster` werd door Abigail afgestopt met een tackle op de bal. Zij ging dramatisch neer. De scheidsrechter gaf rood en vrije trap net buiten de 16 meter. Zwaar bestraft. Vanavond willen we de herhaling wel eens zien. Er waren nog enkele goede kansen met een prachtige omhaal van Franca en een schot op de paal van Danielle. Maar het bleef 0-6.

Hele prettige verjaardag Abigail, neem je rode kaart niet te ernstig op, het was in dienst van het elftal en we gaan met de pet rond voor de boete. Lekker roti eten morgen.

Volgende week wacht ons een sterkere tegenstander, `t Gooi MA1 uit.