woensdag 25 februari 2009

Soest uit 2-2

Een lastige uitwedstrijd in Soest. De wedstrijd was uitgesteld wegens te weinig speelsters, maar nu bij de avondwedstrijd waren er bij Soest opeens wel 15 meiden. Bij de dames en bij de B vandaan gehaald. De koploper is de te kloppen ploeg. Een fanatiek Soest met stevige meiden kwam op 1-0 voor, opeens stond er een aanvalster helemaal vrij voor de keeper met een lucht(je) van buitenspel. Bij rust was het 1-1 door een knappe goal van Deborah uit een moeilijke hoek. Fresia had aangekondigd graag te willen spelen als het een gemakkelijke wedstrijd zou worden, maar dat zat er helaas niet in. De 2e helft begonnen we sterk met overwicht en goede kansen. Dit mondde uit in een 1-2 voorsprong, volkomen verdiend. We verzuimden de 1-3 te maken en dan zul je zien dat in de laatste minuut tegengescoord wordt. Helaas het eerste puntverlies deze competitie.
Volgende week lekker trainen en thuis tegen VVIJ.